God jul på er!

Har haft massor att göra dom senaste veckorna med julkonserter och Luciatåg med skolan så har inte kunnat blogga något. Igår fick vi äntligen JULLOV och då åkte jag hem till mitt saknade Nybro. Sen blev det en supermysig kväll med mina saknade vänner! Idag har jag varit med bästisen min och vi har fikat och köpt dom sista julklapparna så nu är allt färdigfixat till JULAFTON (bästa dagen på året!!)  Det här lovet kommer jag bara ta det lugnt och vila upp mig för skolan så bloggen kommer antagligen ligga nere ett tag men sen kommer jag komma tillbaka! Ha en underbar jul och ett gott nytt år allesammans!

Jul jul strålande jul

Hejsan hoppsan fallerallera! Mitt internett kaosade i helgen när jag var hemma så därför har jag inte kunnat blogga någonting. Men iaf min helg har varit mycket trevlig och skoj! I fredags sov Anna hos mig och vi hade massa mys och igår åkte jag och min bror skidor för första gången i år, och idag har jag varit med min kusinis hela dagen! Kunde inte blivit bättre!

Min nya lya

Har visst glömt bort att berätta att jag har flyttat.
Bodde med tre killar från klassen innan men det blev för
stökigt så nu har jag flyttat till ett annat ställe här i Torsås!
Detta passa mig kanonbra & det är större & mycket mysigare!
 

Julkalendern

Jag älskar redan årets julkalender! Gud så mysigtdet är att vakna upp och sätta på tv:n. Känner mig som ett litet barn igen! Kollar ni på julkalendern?