Xcuse me

Har prov, inlämningar, läxor och mer prov i skolan framöver så blir ingen bloggningstid över! I'm coming back when I have time for that! HAVE A GREAT LIFE
 

Back in Torsås

HEJ Efter en grymt rolig med slitande vecka med melodifestivalen så är jag tillbaka i mitt vanliga liv i Torsås igen. Känns både skönt och trist på samma gång! Men gud så kul vi haft. Som tur va fick vi kolla på båda genrepen och på livekvällen så nu sitter dedär låtarna som en spellista som inte går att få bort i huvudet på mig. Tyckte ni att rätt bidrag vann? Det tycker verkligen jag!
 

Jobbat på melodifestivalen!

Dag 1 & 2 är nu avklarade på jobbet. Har hatf två riktigt bra dagar i Karlskrona. Vi jobbar måndag-tisdag och fredag-lördag! I måndags jobbade vi hela dagen och sen på kvällen åkte vi till hotellet och sen gick vi på bio. Myspys

Lets go

Idag gäller det! Idag åker jag till Karlskrona för att jobba med melodifestivalen! Kommer bli superkul men kommer dock inte ha tid för någon större uppdatering här på bloggen men ska göra så gott jag kan! Ha en superduperbra vecka! 
 

Städning på gång

Hej! Har precis satt igång 2 tvättmaskiner och nu ska jag damsuga rummet och byta lakan i sängen! Herregud vad man måste hålla igång när man bor själv. Men det får man leva med!