Konst med hönsnät

Varit borta länge från bloggen, men tar studenten om 6 veckor så har mycket att göra innan dess, det är bal sen helgen efter balen åker vi till Bulgarien med klassen sen är det dags att springa ut och lämna gymnasiet bakom mig. Känns sjukt, men ändå gutt. Jag var modell för Lisettes portfoliofoto. Så ville dela med mig av lite bilder som är tagna med min mobil sålänge innan de riktiga bilderna kommer. 
 


Stylingshow

I fredags var jag modell för fina Cassandras slutshow där hon sminkade och hårfixade mig såhär. Var superkul. Bilderna är tagna av Dolores.


Konserten blev en succé

I fredags var det dags, konserten som vi så länge hade jobbat med. Och gud så bra resultatet blev. Var så otroligt peppad och redo. Manuset och danserna satt och är även nöjd med slutresultatet på min sololåt. Ojojoj, detta är något jag aldrig kommer glömma. Mathilda tog lite fina bilder under showen som kommer nedanför. Och sist länkar jag till konserten som ligger på youtube. Om du inte va på plats kan du kolla där eller så kan du kolla igen om du var där. Hoppas ni gillar den! 
 

Space - När planeterna har stannat

Imorgon är det dags för min klass sista konsert någonsin ihop. Blandade känslor om det.. Men kul ska de absolut bli! Känns helt sjukt att dessa år gått så fort bara. Hoppas ni kommer till stage4you imorgon klockan 19:00!!