Mitt liv som trubadur

Jag andas och lever musik! För en del verkat det kanske konstigt men för mig har det alltid varit så. Musik gör mig glad, ledsen, peppad eller lugn. Finns musik för alla lägen. Och att jobba som artist/trubadur/danslärare är för mig det enda valet. Kan inte tänka mig att jobba med ett vanligt jobb nu när jag gjort dethär sen jag slutade gymnasiet för två år sen. Är så lycklig att jag vågade starta mitt eget och följa mina drömmar. Att få vara kreativ och göra det jag älskar hela tiden. Se nya platser träffa härligt folk och bara sjunga och spela. Att förgylla någons bröllop, dop, begravning eller födelsedagsfest är något speciellt! Tänkte att det kanske är kul för er att läsa om för dethär är inte alla som jobbar med. Men det finns även en sake jag inte gillar lika mycket med jobbet. Det blir ofta seeena kvällar (det är inte jobbigt att vara uppe länge det är jag van vid) men att åka hem på nätterna själv i mörkret är inge kul. Att klockan 01:00 behöva lassa av allt från bilen upp till lägenheten. (Tänker på det varje gång jag går konkandes upp för trappan, att tänk om grannen kom ut nu när jag går med en gitarr på ryggen, en i handen och ett piano i andra handen klockan 01.) Hen hade nog blivit lite paff! Och så är det mycket riggande och bärande. Men det är så värt det och inget att klaga på egentligen för alla jobb har väl sina nackdelar och det är mitt enda och det väger allt positiva snabbt upp! 

Det jag ville få sakt med dethär inlägget var egentligen våga följa dina drömmar. Funkar det inte så funkar det inte men då har du iallafall försökt!
 
Första bilden är från spelningen i Onsdags i Karlshamn. Andra bilden från i Fredags innan jag åkte till Oknö och spelade på restaurangens uteservering, tredje bilden är från Lördagens gig på en sommarfest i Järnsida och näst-sista är ifrån Söndagens Brogholmsspelning! Sista bilden är från igår när jag hade min längsta danslektion ever. Dansdag med mina mellanstadieelever blev det. 5timmar så kroppen är lite mör idag. Men efter dessa intensiva dagarna är jag ändå full av positiv energi som alla som omringat mig dessa dagar har gett. Har drömjobbet och kommer fortsätta med musiken så länge jag bara kan! Godnatt /Ida
 
#1 - Matilda Berlin

Guuu vad kul att läsa!! <3

#2 - Kattis

Så härligt att du lyckats förverkliga din dröm, fler borde verkligen våga!☺ Vilken dans är det du undervisar i?

#3 - elin

Kul att läsa<3